TOMCC-N INVITERER TIL SOSIAL WEEKEND LILLEHAMMER

SOSIAL WEEKEND LILLEHAMMER 22-24 FEBRUAR 2013

SISTE…   Foredrag starter kl 1430  lørdag. Møt opp. Kaffe serveres  (skrevet 14 januar)

 

TOMCC-N innbyr til sosial weekend på Lillehammer 22-24 Februar. Vi har vært i kontakt med Clarion Hotell Hammer som ligger sentralt til i sentrum og de kan tilby dobbeltrom til kr 1490.- pr natt og enkeltrom til kr 1290.- pr natt den helga

Weekend tilbud. Sjekk hjemmeside 2080.- for en helg. (skrevet 27.12)

inkludert frokost, vafler og kaffe på ettermiddagen og kveldsmat på kvelden. Vi har ikke holdt av noen rom så hver enkelt må booke rom selv.

Fredag kveld er til egen disposisjon for de som ønsker å være 2 netter. Lørdag etter lunch vil det bli foredrag av MC journalist Hallgeir Muren ”Hvor ble det av de Engelske motorsyklene”. Foredraget vil vare ca 1 time. Det vil også være mulighet til å kjøpe Hallgeir Murens bok KLASSISKE MOTORSYKLER OG MOPEDER I NORGE til redusert pris på kr 398.- Lørdag kveld vil det bli felles middag på et forhåndsbestilt spisested i Lillehammer.

Styret i TOMCC-N ønsker med dette å prøve å få en sosial happening i løpet av den lange kalde vintere`n, og vi håper dette faller i smak.  Siden det ikke er holdt av rom er det viktig at de som ønsker å være med, booker rom tidlig og at styret blir informert slik at vi vet hvor mange som kommer.

Kontakt hotellet :

Telefon: +47 61 26 73 73
cc.hammer@choice.no 

https://www.nordicchoicehotels.no/Clarion-Collection/Clarion-Collection-Hotel-Hammer/

  (lukket frem til 2 januar. Bestilling kan gjøres på nettsiden)

Kontakt TOMCC-N:

styret@tomcc-n.com

 Jens Hovind  tlf 90202040

 

Triumph hilsen fra styret.

 

 

Aage Gjelsvik

Leave a Reply