Norsk Britanniarally 2009

flagg.JPG triumph.JPG

Britannia Rally ble i år arrangert den 26-28 juni i samarbeid med British Bike 20/50 MC Jessheim.

Treffet ble holdt på Olaløkka ved Jessheim. (samme sted som 07).

20/50 arrangerte Britannia Rally i 07 også. Fordelen med å ha arrangert treff tidligere er at en har erfaring med hva som må til av fasiliteter og hva som må kjøpes inn av mat og drikke.                                                                                                                            Bilder her

Så med den erfaringen så var forberedelsene i år enklere enn for to år siden.

Torsdag kveld var plassen rigget klar for treffstart fredag.

I dette landet vi bor er det mange ”guder” å forholde seg til !.

Fredagen kom og vi var klare for storinnrykk, en av de første som kom var fra Danmark og vi fikk klar beskjed om at treffet var dårlig merket, vel Dansker i Norge så det er som forventet.

Så kom det en fra Norge og han mente det samme, så da var det bare å hive seg i bilen å merke enda bedre. Nå skal det sies at jeg hadde god hjelp til merking av min datter på torsdagskvelden så når jeg spurte om hun kunne bli med å merke treffet bedre ble hun noe forundret! ”er alle som kjører Triumph medlem i blindeforbundet eller!” kom det tørt fra henne.

Dårlig merket vei eller ei, Fredags kvelden snek seg sakte men sikkert mot midnatt. Oppmøtet var noe mindre enn forventet (sammenlignet med 07) men vi som var tilstede hygget oss, siste mann krabbet i teltet når fuglene begynte å kvitre og sol var på tur opp.

Lørdag kl. 09:00 var vår eminente bacon og egg steker Tore på plass. Vel, selv om de fleste av treffdeltagerne er medlem i ”blindeforbundet” så har dem i alle fall luktesansene i inntakt, for det ble nesten kø foran grillen til Tore, ingen gikk glipp av frokosten, utrolig!.

Etter å ha kjent litt på formen (alle kjenner seg selv best) så var vi klare for fellestur, Igjen ”utrolig” for alle ble med på fellesturen. I år gikk den på svingete bygdeveier igjennom tre kommuner før vi svingte innom gården til Aage hvor det også ble en omvisning får vi ble servert is, kaffe og farris.

Det var en del personer innom på besøk lørdag, alltid trivelig med besøk, Etter at vår grillkokk hadde matet oss med koteletter + +, var det tid for litt leker. Jens hadde i år igjen tatt med seg sin hjemmesnekra bazuka og sin siamesiske tråsykkel, etter å ha fyrt av 3 kg med kerspink (poteter) var vinneren kåret. Av en eller annen merkelig grunn så klarte alle som prøvde seg på syklingen dette uten å pådra seg skrubbsår!. Det var også konkurranse i øl og stubbspiker stafett. Det ble også delt ut premier i flere kategorier, Pelsen sørget for å legge igjen litt gummi, noe som alltid er barnslig moro og gir stor applaus. Utover kvelden kom det også flere innfødte på besøk. Det ble faktisk søndagsmorgen før vi kunne ta kvelden.

Søndag kl. 09:00 var vår eminente bacon og egg steker Tore på plass igjen.

Etter at alle hadde spist seg gode og mette var det tid for å pakke ned telt å forbrede seg på hjemturen. Selv om vi ikke var så mange så var vi alle enige om at vi hadde hatt en fin og intim helg.

Etter at sistemann (Svensken)hadde reist var det bare å starte med nedriggingen.

Kl 17:00 låste vi porten.

Vi fikk ett godt forhold til ”sol guden” denne helgen, den varmeste og mest solfyldte helgen i sommer

TOMCCN takker British Bike 20/50 MC Jessheim for samarbeide og vel gjennomført treff.

TOMCCN har nå overlatt stafettpinnen for neste års Britannia Rally til noen karer fra Hedemarken

The Triumph Owners Motor Cycle Club – Norway www.tomcc-n.com

styret@tomcc-n.com

Aage Gjelsvik