Veien videre fra nytt styre

 

Tilbake på sporet atter en gang.

 

 

Triumph owner motorcycle club Norway er fremdeles på skinner etter passeringen av sporvekselen. TOMCC-N kjører ikke på hovedbanen, vi kjører på sidesporet, som går litt roligere og stopper på alle de små stasjonene, men vi håper at både gamle og nye passasjerer blir med videre.

 TOMCC-N er som navnet sier en interesse  klubb for oss som kjører, lever for, bygger, osv.  Triumph motorsykler, samme om de er av ny eller gammel utgave. Det er mange forskjellige meninger innad hva Engelsk Mc miljø er for noe. Noen kjører nytt, noen kjører classic, noen kjører langt, noen kjører kort , noen kjører fort og noen kjører sakte, noen kjører rett frem, noen liker svinger, men felles er at vi alle kjører Triumph og dette er det som binder oss sammen.

 
Det er vanskelig for en interesseklubb å «spisse» seg inn mot de forskjellige miljøer, dette må bli en oppgave for den lokale klubben hvor medlemmene har felles interesser, så kan vi heller møtes på det årlige Brttannia rally hvor tak høyden er bortimot ubegrenset. Her er alle velkommen med sine meninger, historier og Engelsk motor sykkel. Her kan du svi bort mønstret på bakdekket på kveldstid, her kan du kjøre felles tur med de som kan det, på dagtid, her kan du diskutere og kverulere helt til sola står opp med de som ikke kan kjøre fellestur dagen etter, og ikke minst, her kan du se vanvittig mange flotte utgaver av Engelsk motorsykkel.
 
Årets Britannia rally er allerede under planlegging, og detaljer kommer på hjemmesiden når dette er klart. Styrer jobber med flere muligheter for å treffes gjennom året, men her er ikke noe bestemt ennå. Redaksjonen har overtatt alle rettigheter for hjemmesiden, FaceBook og Bladsøker`n. På årsmøtet ble det bestemt at Bladsøker`n blir redusert til 2 utgaver i året. Problemet med BS har alltid vært å skaffe stoff å trykke, og det er minimalt med stoff som kommer fra medlemmene inn til redaksjonens e-mail redaksjonen@tomcc-n.com . BS er også en stor utgift post både angående trykking og porto. Følg med på hjemmesiden og FaceBook for de som er der, så skal vi prøve å holde medlemmene oppdatert om hva som skjer.

 

Antall medlemmer har sunket markant fra 2011 til 2012. Jeg håper dette er en forglemmelse fra mange, men det er sikkert også noen som ikke vil betale av en eller annen grunn. For de som har glemt å betale er det fremdeles en mulighet til å støtte opp om klubben før nissen dukker opp om noen dager. Betal den nette sum av kr 250.- til klubbens konto så smaker aquavit`n til juleribba  mye bedre.

Kontonr: 0530.22.99279

Husk å oppgi navn ved betaling.

 

Da gjenstår det bare å ønske alle medlemmer en Riktig God Triumph Jul, så sees vi kanskje i løpet av vinteren med piggdekk og vintersovepose.

 

Hilsen Formann JessheimJens

Aage Gjelsvik

Leave a Reply