Vintertur med TOMCC-N til København

Heia Danmark

Fredag 29 januar setter vi kursen med fly til København for en sosial weekend sammen med andre Triumph entusiaster. Vi bor på hotel Danmark som ligger midt i sentrum. Fredag kveld finner vi en koselig pub med litt mat og drikke. Lørdag er satt av til sightseeing  i København, hvor vi blir guidet av våre Danske støttemedlemmer, med Loni i spissen. Vi inntar i løpet av dagen et måltid med mat og drikke hvor klubben betaler for medlemmene. Søndag er dagen for rusling og rasling og vi havner etter hvert tilbake på Gardermoen.

Hver og en bestiller fly og hotel på egenhånd. Flere av oss reiser med Norwegian DY 948 kl 1730 fredag 29 og hjem med Norwegian DY 949 kl 1910 Søndag 31. Hotel Danmark kan bestilles på hotels.com 

Håper flere av medlemmene ønsker å være med på denne turen. Flere av oss i styre skal ha med den bedre halvdel.

Send en mail til styret@tomcc-n.com når du har bestilt så vi har en oversikt over hvor mange vi blir.

På vegne av styret

Formann Jens Hovind

Teddy2010_03

……. Siste……..

På hotel Danmark er det valgfritt med frokost. Virker som om de som har bestilt til nå velger å IKKE ta med frokost på hotelet. For de som ønsker det tar vi en felles frokost på et annet utvalgt sted .

 

 

 

bloke