BRITANNIA RALLY 2012

 

 

I år valgte vi ei seter oppå Nordfjellet Skei i Gausdal. (Skei, som betyr idrettsarena på gammelnorsk) Og der var det noen fasiliteter som badstue skulle vise seg å komme godt med.. Ja, og den ble brukt vel….. til klesstørk 🙂 Vi hadde ikke værgudene på vår side den helgen her. Men det skulle vise seg at det spilte ingen rolle. Den første kom på torsdag kveld. Noen på fredag morgen, resten utover dagen og efta`n. De fleste på 2 hjul og noen på 4. Samme det, de kom hvertfall med gummi under seg, blide og fornøyde. Flere fra København tok også turen.

Kjøkkenet ble også et yndet plass i løpet av fredagskvelden, rettere sagt hele helgen, med vedfyring og varme tiltrekte det seg de fleste rundt langbordet der. Kulikør`n slo godt an blant gjestene.

Lørdagen var det felles tur til Cadillac diner på Tretten. Det var 10-15 stk som ga seg nedover Musdal`n mot Tretten til den noget spesielle kafeen.

Det var også topptur (med hjelm) på Skeikampen som forresten er 1124 moh. Det blei at kun 2 som gikk til topps og det var en representant fra Skåle`n (Randi) og en felles dansk venn ved navn Claus.

De andre  “datt” av ved fjellkirka. De Hamaringan var kanskje ute etter altervinen!?

Noe burning blei det ved scena utpå kvelden.. såpass at vi såg ikke musikerne et øyeblikk der.. Som forøvrig var et åsåm lokalt rockeband som lyder navnet Sassy Haze. De spelte lett blanding av rock og blues. blei mye rocking blandt de fleste der framma scena. Og når musikerne var ferdige utpå natta så tok karoken over.

Søndagen var kommet og de fleste fikk i seg en god frokost før avvreise, noen måtte vente litt lenger enn andre før de kunne dra. Og vi fikk god hjelp av gjestene til å ta ned de 2 store partyteltene og pakket det i sammen.

Tusen takk til alle sammen og på gjensyn!

Hilsen Skåle`n Mc


Aage Gjelsvik

Leave a Reply