Sosial weekend Lillehammer

Helgens Lillehammer tur ble en stor suksess med Hallgeir Muren`s foredrag som en flott ramme rundt det hele.

Hvor ble det av de Engelske maskinene

Åge og Johanne samt Ruth og jeg reiste oppover fredag ettermiddag og bokket inn på koselige Hammer hotel i sentrum av Lillehammer.  Inkludert i prisen var en nydelig kveld buffe med varmretter som sto fremme når vi annkom. Senere på kvelden ble vi invetert til Terje og Ellen, som disponerte en “hytte” i Lillehammer sentrum, på en liten en før vi skulle på byen. Her ble det så koslig at vi aldri kom oss ut, men ble sittende til langt over midnatt med gode historier og godt i glasset.

Lørdag kom det mange flere til og vi tok en rask lunch før foredraget startet.  Hallgeir ankom til avtalt tid og vi var 17 spente deltagere som ventet i konferanse rommet. Hallgeir skulle snakke om Engelske motorsykkler i ca 1 time, men ble holdene på i over 2 timer. Foredraget var meget informerende og det er hevet over enhver tvil at Hallgeir har peiling på historien rundt Engelske motor sykkler.

På kvelden var det bestilt  langbord på Bryggeri kjelleren og nå var vi 27 stykker som  spiste middag og etterpå var det Guinness og gin på Paddys Pub.

Jeg takker alle for en koselig helg og dette blir ikke siste gangen noe slikt gjøres.

Hilsen formann.

 

Ivrige lyttere

Hallgeir tegner og forteller

Per Egil forteller skrøner

 

 

bloke

Leave a Reply