Rockers VS Mods

Da er det klart for årets Rockers VS Mods 2013 Lørdag 4/5 kl 15.00

 

Mods og Rockers møtes på sine respektive møtesteder kl 15.00; Café Isabella på Kiellands plass for Mods, Ryes på Olaf Ryes plass for Rockers, og kjører derfra til Eventyrbrua for felles oppmøte, kl 1700. Mods på vestsiden av brua, Rockers på østsida av brua.

Dresscode for Mods:
Italiensk dress eller Fred Perry skjorte, spisse sko, parkas og tynne skinnhansker. Parkasen skal ha en mengde pathces og treffmerker, solbrillene må ha ekte glass og for all del ikke koste under tusenlappen. At man kke har råd til kaffe etterpå for bare være. Jernet kommer helst fra et italiensk bol…

Dresscode for Rockers:
Caferacere av alle merker er velkommen. Chopperen kan du la stå i garasjen. Skinn,jeans og halvhjelm er riktig kjøreutstyr. Ingen goretex,refleksvest,helhjelm eller kamuflasje.

Vennligst respekter dresscoden.

 

Mer info og påmelding her: http://www.facebook.com/events/355647734545011

 

Spre ordet og vel møtt :))

 

 

Rockers VS Mods

bloke

Leave a Reply