Oppdatering vedrørende TOMCC NZ Rally 2019

Her er siste nytt vedrørende Rally of the Year i New Zealand i 2019. For de som ikke har hørt om det, så er WATOC i gang med å organisere/innhente priser og gjøre det mulig å sende sykler til New Zealand med båt for en rimelig penge (billigere enn å leie i NZ i flere uker). Dato er nå endret til 22.-24. februar 2019. (for å hindre kollisjon med Burt Munro weekend 7.-10 feb), som vi nå evt kan få med oss på samme turen!). Sending av sykler fra England skjer i oktober 2018. Det ser ut som det kan bli en mulighet for å frakte syklene fra Danmark med trailer, til transportør i England. Vi kommer tilbake med mer info om dette. Send oss en beskjed om dere ønsker å være med. Selv om det er en stund til, så trenger vi å kartlegge behovet (Det skal lages nok “krybber” til syklene på forhånd). Send meg en mail hvis du er interessert i å dra dit (nils.hjallen@gmail.com), så sender jeg en liste videre til Geoff.

Info fra Geoff Walton (TOMCC-NZ):

An update on the date of the rally in New Zealand in 2019. There has been a lot of discussion in recent weeks as the organisers of the Burt Munroe challenge in Invercargill have changed  their dates and in future will hold their event in February instead of November. Last week they confirmed the date for their 2019 event as 7 – 10 Feburary 2019. This means in order to avoid a clash the TOMCC NZ rally will move to February 22-24 2019. Please take note and adjust your plans accordingly.

Actually this will be great for people who choose to travel to NZ for this rally as it gives them chance to attend the Burt Munroe Weekend also.

http://www.burtmunrochallenge.co.nz/

admin