Ny Rabattavtale på dekk

Rabattavtale Dekkteam

Tomcc-N har nå inngått en avtale med Dekkteam som tilbyr gode rabatter til klubbens medlemmer.

I korte trekk er avtalen følgende: Det gis 50 % rabatt på bil dekk, 50 % rabatt på bil felger, 48 % rabatt på Continental MC dekk, 25 % rabatt på Dunlop MC dekk, 50% rabatt på Gulf oljer og 45% rabatt på Exide batterier. Gjelder både sommer og vinter dekk, et godt utvalg av felger og et bredt spekter av smøreoljeprodukter og batterier.

Det gis også noe rabatter på bilhenger og tak-boks hotell der dette tilbys.

Rabatt satsene gjelder i utgangspunkt på veiledende priser. Avtalen er landsdekkende og gjelder alle Dekkteams avdelinger i Norge og det sortiment som avdelingene normalt fører. Rabatt gis ved fremvisning av gyldig medlemskort i TOMCC-N.

Avtalen i sin helhet vil bli distribuert til medlemmene i neste Bladsøker.

logo dekkteam

Se vareutvalg og avdelinger på www.dekkteam.no

Spørsmål om avtalen rettes til styret@tomccn.no

admin