Bladsøkeren nr 1-2017 – Uteglemt artikkel åpning Team MC Bergen

Kjære lesere av Bladsøkeren. I bladet som nettopp ble sendt ut, takker vi for den fine artikkelen fra Triumph i Vest vedr åpning av ny Triumph-butikk i Bergen. Artikkelen ble dessverre ikke med i bladet (!). Vi  publiserer den nå her i stedet:

God stemning på VIP åpning

 

team Bergen MC
Det ble en fin og god stemning når Team MC inviterte rundt 50 gjester til VIP åpning av Triumph Bergen fredag kveld. Det var en tydelig stolt og lettet Liv-Heidi som endelig kunne ønske alle velkommen til sin nye Triumph Store Bergen.

Liv Heidi

Daglig leder Liv-Heidi Osland

En halvtime etter at de siste bitene kom på plass poengterte hun i sin åpningstale at det hadde vært en lang vei for å få dette til. Det hadde vært mange hindre på veien, men både Team MC og Triumph hadde hatt troen. Når man endelig er i mål og butikken ser så herlig flott ut som den gjør, har man lov til å være stolt. At man på en slik dag også helt klart og tydelig viser stor ydmykhet over for oppgaven man har tatt på seg virker også betryggende. Her er ingen verdensmesterfakter, men tvertimot en ærlig erkjennelse om at man har veldig masse å lære og at man gjør det hver dag. Både gjennom sitt kontaktnett hos Triumph og i dialog med, som de selv sier, en meget kunnskapsrik Triumph kundegruppe.

kristoffer

Kristoffer kommer være den som styrer det meste i butikken

olav kant

Olav Kant ser ikke ut til å fortvile over å ha vunnet en helg med Triumph’s nye Bobber

 

hasse og kjell

Hasse Näslund fra Triumph hadde troen på Team MC. En gjeng med dedikerte og
hard arbeidende mennesker sa han. Her i samtale med mekaniker Kjell Birkeland

Siden vi besøkte butikken i November har det skjedd mye. Vegger er fjernet og rommet er åpnet kraftig opp. All innreding er byttet ut med spesial Triumph innredning fra England. Veggene er dekorert med tøffe slagord og det kjennes riktig så gjennomført og flott ut. 10 – 12 nye sykler står ryddig og gjennomtenkt plassert i lokalene. Klær og småsnacks er på plass og det hele må sies å virker veldig lovende.

Tenk, ikke bare har vi fått en egen butikk i Bergen med bare Triumph, men vi likte den også. Veldig godt. Nesten vanskelig å forstå.

Rune Røst

En tydelig stolt og fornøyd styreleder Rune Røst.
Vi ser at Liv-Heidi og hennes team virkelig satser og ønsker å få dette til. Det liker vi. Vi ønsker virkelig at de skal lykkes og håper på et langt og fruktbart samarbeid i tidens som kommer.

Lykke til! (Gjengitt med tillatelse fra Triumph i Vest)

admin