Trip of a Lifetime- New Zealand Rally of the Year 2019

Her er en artikkel vi har fått fra vår WATOC-venn fra New Zealand, Geoff Walton, i forbindelse med Watoc Rally of the Year 7. – 10. februar 2019. WATOC jobber med løsninger for å kunne sende egen sykkel til New Zealand i oktober-november 2018, slik at du kan plukke den opp der i februar, klar med papirer og godkjenninger for å kunne kjøre rundt på New Zealand. Det er et firma som har spesialisert seg på dette, som heter New Zealand Motorcycle adventures. De har bygget egne “cradles” som de setter inn i containere. Du får med 2 hjelmer, vesker og kjøreutstyr på samme sending. Prisen er 1500 pund T/R all included. Det ble sagt at hvis du skal være mer enn 3 uker, vil dette lønne seg, da det er dyrt og kan være vanskelig å få leid sykkel der, spesielt i forbindelse med at det er arrangement der. For oss i Norge betyr det at vi leverer sykkelen i England i oktober 2018,  og henter den igjen i begynnelsen av mai 2019. Svenskene regner med at de kanskje sender 10 stk. Hvis du er interessert, ta kontakt med oss, så kan vi videreformidle info fra Geoff. Det står også det meste  i artikkelen som er vedlagt herwatoc-rally-2019.

 

 

admin